A kézkrém, ami a koncerten is sikert aratott

Az utóbbi egy-két hónapban igazán hideg volt, ugyan karácsonykor ismét nem volt hó, viszont januártól teljesen belepte az országot a hó. Lefagytak az utak, szinte már járhatatlan volt az összes utca, én pedig már nem tudtam, hogy mit tudnék még magamra venni, hiszen már így is szinte az összes ruhát magamra vettem, amit csak találtam a szekrényemben. És az idő még mindig nem enyhült, vagy az eső, vagy a hó esett, és még az is előfordult, hogy éjjel mínusz húsz fok is volt.

Ez az időjárás a bőrünknek sem tesz jót, nagyon hamar kiszárad a bőrünk, sőt, aki nem hord kesztyűt, annak a kezei is nagyon hamar kiszáradnak. Ez nálam sincs másképp, bár igazából nekem a kesztyűk sem segítenek sokat, hiába hordom, ugyanúgy fáznak a kezeim. A hideg, szinte már fagyos szél úgy kiszárította a kezemet, hogy több helyen ki is repedezett. Ezt próbálom minden évben megelőzni, több-kevesebb sikerrel.

Nagyszerű megoldást nyújtanak ilyen esetben a kézkrémek, nekem minden táskámban van legalább egy, illetve még az irodában is tartok egyet magamnál a biztonság kedvéért. Néha azonban elfelejtem bekenni a kezem, olyankor gyorsan ki is repedezik ebben a hidegben, úgyhogy nagyon oda kell figyelnem, hogy ne felejtsem el egyik nap sem bekenni őket. A kézkrém, amit használok, teljes mértékben természetes anyagokat tartalmaz, amik az én érzékeny bőrömre a legjobb megoldást nyújtják.

Krémes állagának és finom illatának köszönhetően nem okoz gondot számomra, hogy akár naponta többször is használjam, mivel annyira magával ragadó érzést nyújt, hogy szinte egész nap csak kenegetném a kezeimet. Az illata annyira finom, hogy még a kolléganőim is mindig sorban állnak nálam, hogy ők is bekenhessék vele a kezüket.

Valamelyik nap vettem egy új táskát magamnak, viszonylag kis méretű, mivel a másik táskám, aminek hasonló mérete volt, elszakadt. Nekem pedig mindenképp szükségem van egy kisebb válltáskára is, sokat járok koncertekre, ott pedig nagyon kényelmetlen, ha feleslegesen nagy méretű táska lóg a hátamon. Nagyon örültem neki, le is volt akciózva a boltban és pont olyan színe van, amilyen elképzeltem magamnak. Abba viszont nem gondoltam bele, hogy ha belepakolok mindent, amire általában szükségem van, akkor már nem biztos, hogy belefér a kézkrém is.

Azonban szerencsém van, mivel most cseréltem le a pénztárcámat is, ami kisebb, mint az előző, a kézkrémem is teljesen jól elfér ebben a táskában, így most már nem aggódom, hogy a kézkrémemnek ezeken az estéken, mikor koncertre megyek, otthon kell maradnia.

Egyik este pont egy koncertre mentem, végre felavathattam az új táskámat is. Megbeszéltük a többiekkel, hol találkozunk és mikor, sőt a lányok szokásosan még azt is megtárgyalták, hogy mit vesznek fel, így kerülve el azt a rettentő nagy bakit, hogy ugyanazt vegyük fel. Előtte elmentünk vacsorázni egyet közösen egy olasz pizzázóba, majd vacsora után elindultunk a klubhoz, ahol szerencsére alig álltak páran sorban.

Miután bementünk, és leadtuk a kabátokat, már nem kellett sokat várni a koncert kezdéséig, ezért be is álltunk szépen a megérdemelt első sorunkba, ahonnan tökéletesen láttunk mindent. A koncert nagyon jó volt, az énekes koncert közben többször is lepacsizott a közönséggel, többek között velem is. Másfél óra bulizás után sajnos a koncert végére értünk, de az énekes figyelmeztetett minket, hogy ne menjünk még haza, hiszen ők is még itt maradnak, bulizzunk még közösen egy kicsit.

Koncert után találkoztam is az együttessel és az énekes emlékezett rám, és az első kérdése felém rögtön az volt, hogy mit használok a kezemre, mert nagyon selymesek a kezeim, és neki is szüksége lenne valamire, amivel meg tudja védeni a kezeit a kiszáradástól. Na, gondoltam, milyen szerencsém van, hogy a kézkrém belefért a táskámba, most meg tudom neki mutatni. Ki is próbálta rögtön, én pedig úgy gondoltam, ajándékba oda adom neki, hiszen én bármikor tudok venni egy másikat. Nagyon örült neki, én pedig kaptam egy aláírt autogram kártyát tőle. Úgy érzem, ez is egy szuper este volt, bár a következő napot azzal kezdtem, hogy vettem egy új kézkrémet.